Diari La Veu del País Valencià
Un concurs entre alumnes de secundària servirà per elegir el cartell del “Dia de la Dona” a Ontinyent
La Regidoria d’Igualtat organitza per segon any consecutiu una iniciativa orientada a l’alumnat dels instituts de la ciutat

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent ha fet públiques les bases del seu II Concurs de Cartells, que servirà per elegir quina serà la imatge a emprar per commemorar el 8 de març de 2015, Dia Internacional de la Dona. Es tracta d’una iniciativa orientada a l’alumnat dels instituts de la ciutat, que l’any passat va tenir com a guanyadores a Marta Mollà i Patrícia Sánchez, els cartells de les quals serviran per difondre les activitats d’enguany organitzades per la regidoria. “Pensem que és una bona manera de promoure entre els i les joves el concepte d’igualtat de gènere, amb una iniciativa que vam posar en marxa l’any passat i anem a tractar de consolidar amb esta segona edició”, explicava la regidora de l’àrea, Virtudes González.

Al concurs, que premiarà els millors cartells amb dos premis de 200 i 100 euros en material escolar, respectivament, podrà participar l’alumnat d’ESO i Batxillerat dels instituts d’Ontinyent. Els cartells han d’incloure la llegenda: “8 de març, Dia Internacional de la Dona”, tenir una temàtica relacionada amb la commemoració, i un espai per a inserir-hi els logotips oficials. Els cartells han de tenir un format de DIN-A 3 en paper o cartolina, sense cap limitació de tècnica o de procediment sempre que açò no implique inconvenients a l’hora de reproduir-los a la impremta, podent presentar-se les obres empaquetades en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament d’Ontinyent abans del 24 de febrer. Amb les obres presentades es farà una exposició en el mes de març, com la que l’any passat mostrava els 84 cartells participants al museu MAOVA.

Comparteix

Icona de pantalla completa