Esteban Morcillo presenta a Ontinyent la seua candidatura a la reelecció com a rector de la UV

10 febrer 2014 01:00h
El Govern d’Ontinyent destaca “el gran treball” de l’actual rector en favor dels estudis universitaris a la ciutat
 
El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha realitzat hui dilluns una visita a Ontinyent dins la seua campanya a la reelecció en el càrrec. Morcillo, que acudia acompanyat per diversos membres de la seua candidatura, visitava les instal·lacions on s’imparteixen les titulacions de la Universitat de València al Campus d’Ontinyent, on ha demanat el vot a alumnes, professors i personal de serveis, animant a la comunitat universitaria ontinyentina a participar en un procés que culminarà en les votacions convocades per al proper 20 de febrer.
 
Acte seguit, Morcillo i el seu equip realitzaven una visita de cortesia a l’Ajuntament d’Ontinyent, on es reunien amb l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Educació, Pepe Pla. Des del Govern d’Ontinyent s’ha agraït la visita, i s’ha destacat “el gran treball” de l’actual rector i el seu equip en favor dels estudis universitaris a la ciutat.
 
Cal recordar que als últims anys, i amb Morcillo com a Rector, Ontinyent ha aconseguit consolidar els estudis universitaris, implantar la titulació d’ADE, encetar la construcció del nou edifici del Campus d’Ontinyent o implantar el proper curs la carrera d’educació física, a més de posar-se en marxa iniciatives com “Unimajors” i recolzar les activitats impulsades per l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent a través de la Fundació Campus Ontinyent per tal de promoure el caràcter universitari de la ciutat.

 
next