Diari La Veu del País Valencià
Dénia – Operació Púnica
Compromís demana a Kringe que explique la seua relació amb l’empresari De Pedro, detingut en l’Operació Púnica

Josep Crespo preguntarà pels detalls contractuals amb les seues empreses

El regidor i portaveu de Compromís per Dénia, Josep Crespo, demanarà a l’alcaldessa de Dénia, Ana Kringe, que explique quina era la seua relació amb l’empresari Alejandro De Pedro Llorca, detingut esta setmana per la seua implicació en el cas de corrupció que la policia investiga sota el nom d’Operació Púnica.

Davant les diverses informacions que han aparegut als mitjans de comunicació, on es relaciona l’Ajuntament de Dénia amb Eico Online Reputation Management S.L, mercantil investigada per l’anomenada “Operació Púnica”, de lluita contra la corrupció en diversos ajuntaments de l’Estat espanyol, Compromís per Dénia demana que l’alcaldessa done explicacions al respecte i que justifique quants diners es van facturar amb les empreses d’aquest empresari, al qual coneixia personalment, segons es deriva de la
informació en premsa i d’algunes fotografies a les xarxes socials, així com algunes converses en Twitter.

Josep Crespo: “volem que Kringe informe exactaments quants diners ha pagat l’Ajuntament de Dénia a l’empresa Eico i altres empreses en les que participava De Pedro, durant quant de temps s’ha produït eixa relació i sota quin concepte”. El regidor de Compromís exigirà també el plec que dóna cobertura a les possibles contractacions que s’hagen realitzat amb l’esmentada empresa.

Compromís vol saber també si De Pedro va tindre alguna cosa a veure amb la campanya a les xarxes en 2011, com ha trascendit. A més a més, Crespo insta a Kringe i al regidor Sisco Signes a que done explicacions sobre les reunions i dinars que tenia amb aquest empresari, que segons apareix en les xarxes socials, van ser en més d’una ocasió.

Compromís per Dénia

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa