Diari La Veu del País Valencià
Cinquena sessió del Cicle d’Economia i Territori a Tavernes
La cinquena sessió del Cicle d’Economia i Territori tractarà les claus de l’èxit empresarial

Dins del Primer Cicle d’Economia i Territori que du a terme la Regidoria de Foment Local conjuntament amb la Universitat Politècnica de València, Campus de Gandia, arriba la cinquena sessió de les activitats per a la difusió d’idees i accions vinculades amb el foment de l’activitat econòmica i l’emprenedoria de Tavernes de la Valldigna.

Indústria, universitat i innovació. Les claus de l’èxit empresarial. És el títol de la cinquena sessió del Primer Cicle d’Economia i Territori que estan desenvolupant conjuntament la Regidoria de Foment Local i la Universitat Politècnica de València Campus de Gandia.
Serà el dimecres 19 de febrer, a partir de es 19:30 hores en el saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, presentat pel regidor de Foment Local, Josep Llàcer.

Hi haurà una taula redona amb la presència de l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, Josep Roselló, gerent de Don Hierro, i Pepe Pastor, director de la EPSG de la Universitat Politècnica de València. Modera l’acte Pau Pérez, del cercle EURAM de la Safor.

El regidor de Foment Local de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha assenyalat que “en esta cinquena xarrada del I Cicle d’Economia i Territori a Tavernes volem destacar la importància de l’aportació de la universitat i la innovació en l’èxit de la indústria. I, a més, podrem conèixer de primera mà un exemple d’èxit empresarial i innovació en la indústria de la nostra ciutat, com és el cas de Don Hierro, que ha aconseguit premis nacionals en innovació en disseny industrial”.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa