Diari La Veu del País Valencià
Gandia – Segona edició de l’Alqueria del Terror
EL CONSELL DELS JOVES DE GANDIA HA ORGANITZAT L’ALQUERIA DEL TERROR

El CJG organitza amb motiu de Halloween, la segona edició de l’Alqueria del Terror amb quatre dies plens d’activitats.

El Consell dels Joves de Gandia ha organitzat per a aquesta setmana la segona edició de l’Alqueria del Terror, amb quatre dies plens d’activitats amb motiu de Halloween. Des del dijous 30 d’octubre i fins al 2 de novembre a les instal·lacions del CJG situades a l’Alqueria Laborde (antiga seu de Gandia Televisió).

A banda d’activitats com tallers de manualitats, maquillatge, contacontes, cinema, teatre, concerts o discomòbil, cal destacar el passatge del terror que aquest any supera els 200 metres de longitud, situant-se així com el més llarg i sorprenent de la comarca de la Safor. També, com a novetat aquest any hi haurà una recreació de ciutat zoombie, espectacles de focs i malabars i màgia. També, i a l’igual que el passat any, a l’exterior de l’Alqueria Laborde hi haurà un mercat d’artesania i alimentació, així com d’atraccions per als més menuts durant tot el dia.

Tota aquesta programació, ha estat preparada pel Consell dels Joves de Gandia i està enfocada a tot el públic en general, amb la finalitat que d’aquesta manera, tota la ciutadania s’aprope i participe de les activitats organitzades, oferint noves possibilitats i dinamitzant l’espai al màxim, convertint-lo en un punt de referència comarcal en quant fa a esdeveniments, ja que és una activitat organitzada pels més joves de la ciutat, demostrant així una gran capacitat de treball, solidaritat i creativitat i il·lusió.

Comparteix

Icona de pantalla completa