Diari La Veu del País Valencià
Albena Teatre comença a l’Alcúdia la gira de Ficció
LA COMPANYIA ALBENA TEATRE COMENÇA A L’ALCÚDIA LA GIRA DE L’ESPECTACLE FICCIÓ

A teatre ple pràcticament, Albena Teatre, iniciarà la gira del seu nou treball Ficció. Serà el proper divendres 14 de febrer a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, localitat on la companyia te la seu i les oficines, a les 22:30 h de la nit. En acabar la representació tindrà lloc un breu col·loqui amb Carles Alberola, Paqual Alapont i Toni Benavent, conduït per la recent creada associació d’espectadors “La Butaca”, que continua així les activitats iniciades el passat gener amb el teatre-fòrum, després de la representació de El Florit Pensil. El públic podrà preguntar el que considera oportú o dir el que li ha semblat l’espectacle als responsables de la companyia.

L’Espectacle Ficció va ser estrenat el passat novembre al Teatre Flumen de València on va estar en cartell fins el 8 de desembre. Escrit per Carles Alberola i Pasqual Alapont, està dirigit i protagonitzat pel propi Alberola. Manuel Boix ha dissenyat el cartell i l’escenògrafa Montse Amenós s’ha fet càrrec de l’espai escènic. Toni Benavent és qui, com sempre a la companyia, ha dut a terme la producció.

Aquest espectacle és el punt de partida de la celebració dels 20 anys d’existència de la companyia que es compleixen precisament aquest 2014.

La companyia assaja ja el proper treball que serà estrenat al mes de març a Alzira. M’esperaràs? és el títol, i ha sigut obra premiada amb el Palanca i Roca, dins els guardons literaris Ciutat d’Alzira 2013. Després, M’esperaràs? s’exhibirà unes setmanes al Teatre Talia de València.

Mentres tant, Ficció estarà de gira per l’Alcúdia, Vila Real, Dénia, Picassent, Sueca, Alboraia, Benicàssim, Sagunt, Quart de Poblet…

Al llarg de la celebració dels 20 anys de la companyia, Albena Teatre durà a terme algunes activitats més que s’aniran donant a conèixer al llarg dels propers mesos. A la Casa de la Cultura de l’Alcúdia Ficció comença aquesta celebració, amb quasi totes les entrades venudes a pocs dies de la representació.

ALBENA TEATRE

Comparteix

Icona de pantalla completa