Diari La Veu del País Valencià
Curs sobre cultura i economia xinesa a Alcoi
Comença aquest dissabte, i constarà de 50 hores

Ajuntament i Cambra de Comerç col·laboren per oferir un curs sobre cultura i economia xinesa.

La Cambra Oficial de Comerç i Indústria d’Alcoi i l’Ajuntament, mitjançant la Regidoria d’Empresa, Formació i Innovació, han organitzat un curs anomenat ‘Bases para comprender la China del siglo XXI’, al qual s’impartiran tant aspectes sobre la cultura, la societat i l’economia del gegant asiàtic, com també nocions sobre el seu idioma.

El curs consta de 50 hores que seran impartides dissabtes de matí en horari de 9.30 a 14 hores, començant aquest mateix dissabte dia 15. El curs complet té un preu de 500 euros que són bonificables mitjançant la Fundació Tripartita, i per inscriure’s cal omplir el formulari allotjat a la web de la Cambra: http://www.camaraalcoy.net

El regidor d’Empresa, Formació i Innovació Manolo Gomicia ha destacat aquesta iniciativa subratllant les oportunitats que aquests coneixements poden oferir als professionals de les nostres comarques: “La Cambra de Comerç d’Alcoi realitza una gran feina per a proporcionar a les nostres empreses les millors ferramentes per al seu creixement i èxit, i no podíem més que recolzar aquesta interessant iniciativa que pot obrir moltes portes a l’exportació dels nostres productes. Tothom sap que Xina pot suposar una important font de negocis i d’oportunitats empresarials per a les nostres companyies, per això és important disposar d’informació i formació valuosa per tractar d’arribar al mercat xinés. Estem segurs que el curs serà ben útil per als assistents”.

Tota la informació amb el formulari d’inscripció a: camaraalcoy.net/

Comparteix

Icona de pantalla completa