Crida falles 2014 de Sueca

17 febrer 2014 01:00h
“Veniu tots. Vos esperem amb els braços i el cor oberts”
  
La Fallera Major de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes proclama l’inici de les Falles 2014
 
A pesar de la incipient pluja, la plaça de l’Ajuntament va tornar a reunir ahir a centenars de fallers i falleres que van acudir per a presenciar un dels actes més importants i emblemàtics del calendari faller, com és la Crida. La Fallera Major de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes, Ana Belén Ortells, va aparéixer en el balcó de l’Ajuntament acompanyada per la seua cort d'honor; l’alcalde, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez;  el president de la JLF, Vicent Llopis, i resta de membres de la Junta; i les falleres majors i presidents de les diferents comissions. Ortells va complir amb la tradició d’invitar “a tot el món, als amics i als ciutadans en general, a acostar-se a la nostra ciutat a disfrutar de les nostres festes falleres. A tots se’ns presenta un any ple d’esperança, d’il·lusió, de treball, de crit de festa i de grans Falles. Veniu tots, vos esperem amb els braços i el cor oberts”.   
 


 
Per la seua banda, el president de la JLF, Vicent Llopis, va definir al col·lectiu faller com a “un col·lectiu obert, i igual que obrim les portes dels nostres casals, obrirem també la porta del nostre cor. Fem de Sueca una ciutat acollidora que reba amb estima els visitants que vénen a disfrutar de la millor festa, la festa de les Falles. Una festa fonamentada en l’esforç constant i callat de cada un de vosaltres, en la dedicació plena durant tot l’any que culmina a les portes de la primavera”.
 
El regidor de Festes, Dimas Vázquez, per la seua banda, va afirmar que “la nostra festa és una festa màgica plena de germanor, alegria i tradició. Perquè d’ací a uns dies, Sueca, el Perelló i Mareny s'òmpliguen de llum i color, on la veu de la pólvora es farà sentir i el fruit del treball dels artistes es consolidarà amb els monuments, igual que la música de les bandes en les cercaviles”. L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, va fer al·lusió a la pluja que va fer acte de presència “després d’una crida lluviosa es presenten unes Falles dichosas. Oblidem els problemes per un moment i disfrutem de la nostra festa, que ens ho mereixem”.
 
next