Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Llíria gestionarà les targetes de ‘El meu compte ambiental’ als veïns que reciclen
La iniciativa del Consorci València Interior i el consistori edetà anirà acompanyada d’una sèrie de xarrades explicatives

La regidora de Medi Ambient de Llíria Remedios Mazzolari ha informat que a partir de l’1 de març l’Ajuntament tramitarà les targetes de ‘El meu compte ambiental’ als veïns de Llíria a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Fins ara calia acudir a l’Ecoparc o a l’Ecomòbil per sol·licitar-la.

La iniciativa del Consorci València Interior, al qual pertany l’Ajuntament de Llíria, reconeix als veïns l’esforç de reciclar a l’Ecoparc i a Ecomòbil. Al separar i dipositar allí certs elements que poden ser tòxics o molests si es gestionen amb el fem comú, col·laboren amb la cura del medi ambient i permeten que millore l’eficiència de la planta de valoració de residus domèstics de la localitat edetana.

Els veïns que acudixen a la xarxa d’ecoparcs acumulen punts per la seua col·laboració, que s’han transformat al final de l’any 2013 en descomptes fins al 50% de l’import de la taxa del Consorci.

D’altra banda, el consorci farà els pròxims mesos xarrades explicatives als veïns sobre el funcionament de la targeta i els beneficis del reciclatge.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa