Campionat autonòmic d’eslàlom en cadira de rodes a Alcoi

19 febrer 2014 01:00h
Organitzat per Aspromin, demà matí al pavelló del Francisco Laporta

Alcoi torna a acollir el campionat autonòmic d’eslàlom en cadira de rodes

El pavelló Mutualidad de Levante del Poliesportiu Municipal Francisco Laporta acollirà demà a partir de les 11 hores el campionat autonòmic d’eslàlom en cadira de rodes per a discapacitats intel·lectuals, una iniciativa organitzada per Aspromin i el Centre Ocupacional Gormaget i convocada per la Federació d’Associacions d’Atenció a Persones amb Discapacitat Intel·lectual de la Província d’Alacant (UPAPSA).

Per segon any consecutiu, Alcoi acollirà un campionat al qual participen més de 30 esportistes, entre els quals competirà l’alcoiana Silvia Vicent, actual campiona d’Espanya i rècord nacional d’aquesta activitat. A més d’ella, també prendran part els alcoians Mari Paz Cerver i Pepe Ujaldón, que hauran de competir amb participants d’Elda, Asp, la Vila Joiosa, Benidorm, el Campello i Relleu.

Tal com ha explicat un dels organitzadors, Juanjo Valls, l’esdeveniment començarà a les 10.30 hores amb la recepció dels participants, mentre que les proves arrencaran a les 11 hores. El campionat es divideix en dues categories: cadira elèctrica i cadira manual, i està previst que després de la finalització del campionat se celebre un dinar de convivència al que acudiran tots els participants.

Tant des del Centre d’Esports com des de la Regidoria de Benestar Social s’ha felicitat Aspromin per l’organització d’aquest campionat. La regidora Aroa Mira comenta al respecte que “es tracta d’un esdeveniment molt important per als seus participants, perquè a més de donar-los l’oportunitat de superar-se i competir esportivament, els suposa una empenta anímica molt forta i una jornada de convivència molt estimulant. Esperem que el campionat continue celebrant-se a Alcoi per molts anys; el nostre recolzament per fer-ho ja el tenen”.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next