Candidat a rector al Campus d'Ontinyent

1 març 2014 01:00h
El candidat a rector Vicent Martínez mostra al Govern d’Ontinyent el seu compromís per treballar pel Campus de la ciutat
 
El candidat a rector de la Universitat de València (UV) Vicent Martínez ha realitzat hui dimecres una visita a Ontinyent dins la seua campanya al  el càrrec. Martínez, que acudia acompanyat per diversos membres de la seua candidatura, visitava el Campus d’Ontinyent per demanar el vot a alumnes, professors i personal de serveis, animant a la comunitat universitària ontinyentina a exercir el seu dret al vot en els comicis que tindran lloc aquest dijous.
 
Martínez i el seu equip visitaven també l’Ajuntament d’Ontinyent per reunir-se amb l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Educació, Pepe Pla, als quals ha transmés el compromís de la seua candidatura per mantenir l’aposta de la UV pel Campus de la ciutat. Des del Govern d’Ontinyent s’ha agraït la visita, i s’ha valorat molt positivament que Martínez haja expressat clarament el seu desig de treballar perquè els alumnes del Campus ontinyentí compten sempre amb els mateixos avantatges i possibilitats que aquells que cursen els seus estudis a la ciutat de València.

 
next