Rodatge d’un videoclip a Alcoi

24 febrer 2014 01:00h
Del cantant nord-americà Jason Lawlor

Rodatge d’un videoclip a Alcoi coproduït amb el Nashville Film Institute

Recentment Alcoi ha acollit un nou rodatge d’un videoclip musical, gestionat mitjançant la Film Office. Es tracta d’un clip del cantant nord-americà afincat a Tennessee Jason Lawlor, coproduït per l’alcoià José Vicente Tomás i el Nashville Film Institute.
El rodatge va tindre lloc al Pub Gaudí i també a l’Hotel Vila de Muro de la localitat del Comtat. Al llarg d’una jornada molt intensa, la producció va comptar amb les intervencions del televisiu Gabriel Soriano (‘Quién quiere casarse con mi hijo’) i de la model internacional Sara Ben. La direcció del clip va córrer a càrrec de Vizen G. Hernàndez (director de la Mostra de Cinema Social d’Alcoi), i dins l’equip tècnic de la producció van participar la perruquera Almudena Soler, la maquilladora Bibi Ponsoda Hidalgo, a més de la producció de José Vicente Tomás, tots ells alcoians.
 

Tot l’equip va destacar el bon funcionament del rodatge i la col·laboració de tots els implicats, des dels establiments que van acollir la gravació fins al càtering de l’empresa també alcoiana Pasta Manía. Segons expressava el productor José Vicente Tomás, “va ser una gran experiència que podria obrir moltes oportunitats per a la ciutat gràcies a la col·laboració amb empreses dels Estats Units, ja que la gran satisfacció dels implicats i la repercussió que pot tindre als EUA ens poden obrir les portes de noves produccions de cara al futur”.

La regidora de Turisme Maria Llopis, per la seua banda, destacava que des de la Film Office “seguim treballant per mantindre una activitat que fins ara ha donat molt bons resultats a Alcoi. És cert que la caiguda d’activitat a Ciudad de la Luz ha provocat un descens d’aquesta demanda, però també ho és que continuem tenint a les nostres comarques professionals del sector que treballen molt bé i saben que a Alcoi hi ha una oficina que posa a la seua disposició els recursos per facilitar la seua feina”.

  
next