Diari La Veu del País Valencià
Sueca – Presentació Llibret Falla ‘Bernat Aliño’
“La Terra és l’escenari de la nostra insignificant vida, en minúscula, i de la Vida en majúscula, la que ens unifica amb tots el ésser vius”

El passat dissabte 15 de febrer, presentarem el resultat final d’un treball de tot un any per acostar a la realitat del nostre territori, el llibret 2014 de la Falla Bernat Aliño, dedicat a la Terra.

Ens endinsarem en un viatge paisatgístic dins del nostre terme, fascinant, valuós. Milers de sensacions que sentirem, per ser una terra plena de cromatisme, pels rojos del capvespre, el verd de les riberes de les sèquies…. la nostra terra!!! Un dels valors patrimonials més rellevants de la natura.

Hem treballat amb rigor sobre el patrimoni cultural del terme, per valorar i estimar els recursos naturals i conservar les arrels culturals actuals i de temps passats, tant en paisatges, en sainet, com en les manifestacions arquitectòniques lligades al món rural o urbà i com no!!!!! les nostres falles. Esperem que aquest recull de paraules impreses, fotografies i cartografia aclaridora esdevinga profitosa i emotiva per a tots vosaltres.

La nostra intenció és omplir de sentit el present. Mirant sempre el futur de la festa fallera. Esperem que el resultat que d’ací poquet tindreu a les vostres mans siga del vostre gust.

Equip Llibret Falla Bernat Aliño

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa