Diari La Veu del País Valencià
Llistat de les tombes del personatges il·lustres de Vinaròs
Llegim que des de la regidoria de Serveis, juntament amb la regidoria de Cultura es pretén fer un llistat de les tombes del personatges il.lustres de Vinaròs, que es troben en estat d’abandonament al cementiri, per tal de procedir a la seva restauració.

Des de ESQUERRA REPUBLICANA- ELS VERDS de Vinaròs lamentem que no sols hi ha ciutadans de 1ª i la resta en vida, sinó que també el Sr. Tàrrega i el Sr. Gandia marquen classes socials i jerarquia entre els morts. La mesura, desafortunada i injusta, de l’equip de govern és absolutament anacrònica i provinciana , pròpia d’aquells que fan una recerca d’unes ínfules de grandesa locals tan delectades per la dreta; en clau interna, és una mesura de gestos per tal de no perdre encara més vots. El PP de Vinaròs, amb els caps visibles de Gandia i Tàrrega, segons quins morts els ignora, i segons quins, els posa i carrega de naftalina perquè se’ls fa malbé els vots.

Quin és el mèrit dels “il.lustres” davant del poble? Recordant Bertolt Brecht qui escriu la Història, els faraons, o els esclaus? Qui ha fet de Vinaròs la ciutat que és avui? Els Il.lustres només? Per què aquesta injusta discriminació? Recordem Brecht : “ Felip d’Espanya va plorar quan va perdre la flota. No va plorar ningú més?”. Només als Il.lustres se’ls restaurarà la tomba? A què està jugant el PP?

I una qüestió final, si tan malament està Vinaròs en deutes, com aixi porta el PP- de Vinaròs asustant al poble, quina necessitat hi ha ara mateix, i amb perspectiva de 3-4 anys encara de túnel, d’aquesta despesa amb les necessitats que tenim al poble?

Comparteix

Icona de pantalla completa