Diari La Veu del País Valencià
Infantil i Primària comencen el curs el 9 de setembre i Secundària el 16
EFE / País Valencià.

La Conselleria d’Educació ha confirmat el calendari escolar per al curs 2013-2014, que començarà el 9 de setembre per als alumnes d’Infantil i Primària, i el 16 per als cursos de Secundària, i finalitzarà el 20 de juny de 2014.

Educació ha confirmat en un comunicat els períodes de vacances i els calendaris dels cursos de Formació Professional, Ensenyaments Artístics i l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI).

El primer curs dels cicles de Formació Professional començarà el 24 de setembre i acabarà el 20 de juny, i el segon curs es desenvoluparà des del 16 de setembre fins al 10 de juny.

El calendari escolar per al curs acadèmic 2013-14 també regula les activitats escolars en Ensenyaments Artístics, d’Idiomes i de Formació de Persones Adultes, que arrancaran el 23 de setembre i finalitzaran el 20 de juny.

Les vacances de Nadal seran del 23 de desembre al 6 de gener, i les vacances de Pasqua, des del 17 al 28 d’abril, i seran festius i no lectius els dies 9 d’octubre, Dia del País Valencià; 1 de novembre, Dia de Tots els Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 19 de març, Sant Josep i 1 de maig, Festa del Treball.

D’altra banda, i segons informa la Conselleria d’Educació, les activitats escolars lectives del curs 2013-2014 comportaran entre 849 i 862 hores en Infantil i Primària, mentre que en els dos primers cursos de Secundària tindran entre 1.010 i 1.025 hores lectives, a les quals s’afegiran dues hores més setmanals en tercer i quart curs.

Pel que fa als centres que imparteixen Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional “ajustaran les seues hores lectives a allò establert en els Reials decrets pels quals s’aproven els seus respectius títols”.

Quant als conservatoris de Música i de Dansa, l’Escola Superior d’Art Dramàtic, les Escoles d’Arts i Superiors de Disseny, les Escoles Oficials d’Idiomes i les Escoles Superiors de Ceràmica “s’ajustaran a allò establert en la normativa que regula els plans d’estudi que es troben en vigor”, ha informat la Conselleria.

Comparteix

Icona de pantalla completa