Stop Accidents demana a Justícia que declare nul l'indult al kamikaze de la víctima d'Alzira

L'actuació del ministre suposa un ʹmenyspreuʹ a les persones i famílies
21 gener 2013 01:00h
EFE / Madrid
 
L'associació ha enviat una altra missiva al fiscal de sala de Seguretat Vial, Bartolomé Vargas, perquè prenga les mesures oportunes a fi que esta fiscalia siga informada amb anterioritat de les peticions d'indult a este tipus de condemnats.
 
Stop Accidents manifesta a Ruiz-Gallardón la seua "desil·lusió" per esta mesura, que rebutja per suposar "un frau a la independència judicial, a la dignitat humana i al dret de les víctimes d'accidents de trànsit".
 
Per a esta associació, l'actuació del ministre suposa un "menyspreu a les persones i famílies que han patit un sinistre per l'actuació de persones irresponsables, vertaders delinqüents condemnats per sentències fermes".
 
Stop Accidents creu que esta mesura de gràcia representa "un maligne missatge a la societat i assegura que s'ha adoptat després d'una interpretació desviada i inadequada de la normativa sobre indultsʺ.
 
En la missiva al fiscal de seguretat vial, l'associació reitera la seua indignació per este indult i recorda que també s'ha atorgat esta mesura de gràcia a altres ʹdelinqüentsʹ, alguns d'ells per robatori i conducció temerària que van acabar amb la vida de tres persones.

next