Diari La Veu del País Valencià
Conclouen les xarrades de seguretat viària accessible a Tavernes de la Valldigna
L’Ajuntament de Tavernes realitza 3 xarrades per a conscienciar els veïns, i molt especialment els estudiants, sobre com fer la ciutat més segura i més accessible per a les persones amb mobilitat reduïda, majors, invidents, persones amb carros de xiquet, etc.

Han sigut tres les xarrades organitzades per la Regidoria de Seguretat Ciutadana i la Policia Local de Tavernes. La primera va tindre lloc en el saló d’actes de l’IES Jaume II el Just, la segona en la Casa de la Cultura, per als alumnes de l’IES la Valldigna, Patronat i HHDC, i la tercera en la sala del soterrani de la Casa de la Cultura.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va encetar les xarrades destacant que la iniciativa de conscienciar els més jóvens havia sorgit precisament d’un veí de la ciutat amb mobilitat reduïda. Tot seguit, el cap d’Activitats Tècniques, l’arquitecte Juan Tormo, centrava la xarrada parlant de l’espai públic, l’espai de tots. L’oficial de la Policia Local, Juan José Gimeno, va presentar els casos pràctics en què es poden modificar les conductes i actituds viàries per a millorar la seguretat en la ciutat, i l’intendent en cap de la Policia Local, Miguel Chofre, abordà el tema de les normatives i les sancions.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa