Diari La Veu del País Valencià
Xàtiva – El pspv aconsegueix pressupost per al clas
El pspv aconsegueix pressupost per al clas però exigeix que no perjudique altres partides de benestar SOCIAL

Angulo (PSPV): “el govern de Rus vol vestir a un sant desvestint a un altre, i demostra que no té cap projecte i sols pensa en repartir diners”

La regidora del PSPV de Xàtiva, Xelo Angulo, s’ha felicitat de que per primera vegada el Consell Local d’Acció Social (CLAS) compte per primera vegada amb pressupost propi gràcies a la reclamació del grup socialista, però alhora ha exigit que no perjudique altres partides de Benestar. Angulo alerta que el que no es pot fer és “vestir un sant desvestint un altre” després de saber-se que es repartiran 2.000 euros a cada col·lectiu que forma part del CLAS que es retrauran de Benestar Social. Per a Angulo este anunci mostra “una clara falta de criteri i de iniciativa en la política d’acció social del govern municipal”, i que sembla més que “volen llavar-se les mans i no voler saber de la implicació en el treball pels ciutadans més necessitats”.

La regidora socialista afirma que “tots els diners que arriben als col·lectius que treballen per la gent amb menys recursos són benvinguts, però la forma en la que ho ha fet el PP esta vegada demostra que no pensen en els veïns sinó en intentar salvar un futur polític que el tenen molt negre”. Xelo Angulo aplaudeix que “per primera vegada s’ha dotat de pressupost al Consell d’Acció Social”, però que “casualment” s’ha fet el mateix any que van a celebrar-se eleccions, i per això també s’ha fet de la mateixa forma que es van comportar amb les comissions falleres, “repartint els diners com si foren seus pretenen que així tots siguen feliços”.

Per a la responsable del PSPV este repartiment de diners “demostra que el PP i la dreta entenen la necessitat social com una qüestió de caritat, i no de política d’acció que ajude a qui realment més ho necessita”. Recorda que el CLAS ha estat buit de continguts per culpa del PP, i això ho ha demostrat que era un consell sols nominal i sense cap responsabilitat ni capacitat de acció “perquè no tenia dotació pressupostària”, i que ara el que volen és “repartir diners com si foren caramels perquè tots estiguen contents, però als col·lectius implicats no se’ls enganya tan fàcilment”.

Xelo Angulo destaca també que es va prendre un acord perquè el 21 de novembre es faça una reunió entre tècnics i les associacions del CLAS perquè s’elabore un informe tècnic amb les seues reclamacions de dotacions pressupostàries “i no siga sols el que al PP li done la gana”. Angulo anuncia així que el PSPV espera que es puga fer aviat la reunió perquè la presidenta del CLAS puga atendre a les reclamacions, però que si no ho fa el PSPV es compromet a traslladar-ho a la comissió d’Hisenda i al ple en forma d’esmenes “per donar veu als que realment coneixen la realitat social”.

Comparteix

Icona de pantalla completa