Diari La Veu del País Valencià
Ontinyent millora les condicions de les parades de bus urbà
Ontinyent millora les condicions de les parades de bus urbà amb la col·locació de marquesines

L’actuació de la regidoria de Serveis Municipals permetrà comptar amb un total de 7 d’estes cobertes que es podrien ampliar en breu

Manuel Cuesta: “tan important és fer grans obres com evitar que els nostres majors es banyen esperant a l’autobús”

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la col·locació de marquesines a les parades de bus urbà de la localitat, per tal de millorar les condicions d’ús del transport públic a la ciutat. L’actuació, que està sent realitzada per la Regidoria de Serveis Municipals, permetrà comptar amb un total de 7 d’estes cobertes, una xifra que es vol anar ampliant perquè, segons destacava el regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, “tan important és fer grans obres com evitar que els nostres majors es banyen esperant a l’autobús”.

D’aquesta manera, a les tres marquesines que ja existien al Carrer Cristòfol Colom, el carrer Músic Vert i l’Avinguda Diputació (que va a ser reparada i millorada), s’han afegit altres tres a la Plaça Lluis Espí, la Travessia de Vicente Gironés Mora i l’Avinguda José Simó Marín, i en breu va a procedir-se a la instal·lació d’altra a l’Avinguda de Torrefiel.

Les noves marquesines, que han estat construïdes per empreses locals, van equipades amb les seues respectives vidrieres per evitar molèsties per l’aire i la pluja, i banquetes amb capacitat per a quatre persones. Cal recordar que, per tal de millorar les condicions de les parades d’autobús a Ontinyent, la regidoria de Policia Local va posar en marxa en 2012 un pla d’actualització i senyalització de 20 d’estos indrets que es trobaven sense senyalítica, que va servir per reubicar algunes d’elles; i que el mateix any la Regidoria de Serveis Municipals ja va instal·lar banquetes en diverses parades.

Manuel Cuesta incidia en que “anem a seguir treballant per millorar les condicions d’ús del transport públic. Col·locar marquesines i banquets a les parades suposa un esforç reduït per l’ajuntament en comparació amb el benefici que els usuaris, i especialment els majors, van a tenir amb el seu ús”, destacava el regidor.

Comparteix

Icona de pantalla completa