Hipocresia del PP de Paterna

15 novembre 2014 01:00h
JUANMA RAMÓN: “ENS ALEGREM DE LA GRATUÏTAT DE L’AUTOBÚS MUNICIPAL PER A ATURATS PERÒ LAMENTEM LA HIPOCRESIA DEL PP”
 
Compromís per Paterna recorda que ha arreplegat 1.400 signatures i que la seua proposta, que incloïa també la línia 62 de l’EMT, el tramvia i la línia 1 de FGV, va ser rebutjada per l’equip de govern
 
El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “malgrat haver anunciat que el transport municipal de l’autobús serà gratuït o quasi gratuït per a aturats i jubilats, el PP continua amb la seua hipocresia davant la ciutadania. En juny proposàrem que el consistori creara un abonament combinat mensual, gratuït per als aturats, on s’integrara la línia d’autobús municipal, la línia 62 de l’EMT, el tramvia i la línia 1 de FGV. El PP la va votar en contra i ara vol traure pit, mentre si haguera dit que sí a la nostra proposta ara potser estaria més avançat un abonament combinat per als aturats”.
 
Segons explica Ramón, “el menyspreu del PP en juny a la nostra proposta va fer que ens posàrem a treballar per tal d’aconseguir dur-la endavant. Encetàrem una campanya d’arreplegada de signatures, aconseguint fins al mes d’octubre un total de 1.400, que ja hem presentat per registre. Campanya on hem comptat amb la inestimable col·laboració de les associacions d’aturats de Paterna”.
 
“Evidentment, s’acosta el mes de maig i amb unes enquestes gens favorables el PP ha de traure l’artilleria, encara que siga de manera descafeinada. Sense oblidar que l’alcaldessa i el seu equip van a rebufo de la nostra proposta, improvisant sobre la marxa i amb el caos heretat de la mala gestió de l’anterior alcalde”.
 
“Des de Compromís anem a insistir en l’objectiu de la nostra proposta: evitar situacions innecessàries per a la ciutadania aturada de Paterna, com viatjar sense bitllet amb el risc d’una multa que una persona sense feina no pot pagar, perquè si no té diners per a un bitllet, tampoc el té per a una sanció econòmica. Es tracta de facilitar a les persones que si han de buscar-se la vida, empren el transport públic i el preu no els supose un entrebanc”.
 
“Compromís per Paterna seguirem amb la campanya de signatures per a facilitar la mobilitat dels aturats i aturades del municipi. L’anunci fet aquest cap de setmana per l’alcaldessa continua sense respondre el requeriment que li presentàrem el mes passat per a que prenguera en consideració les 1.400 signatures arreplegades fins eixe mes. És una reacció improvisada abans que li esclate un problema greu al qual des de Compromís estem buscant-li una solució que, d’altra banda, el PP va rebutjar en juny”.
 
“Exigirem més informació sobre el cost perquè s’incloga als pressupostos de 2015 la gratuïtat del transport públic als aturats més necessitats de Paterna, contemplant l’autobús municipal, la línia 62 de l’EMT, el tramvia i el metro. La ciutadania espera i necessita mesures sòlides. Si el PP no ho fa, el transport públic gratuït per a aturats serà una de les mesures que desenvoluparem al municipi quan, a partir de maig de 2015, estem en l’equip de govern,”, conclou Juanma Ramón.

Compromís per Paterna

photo
 
next