Projecció del documental 'Fent memòria... RTVV' a Xàtiva

14 novembre 2014 01:00h
COMPROMÍS XÀTIVA ORGANITZA LA PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL “FENT MEMÒRIA... RTVV”

Tindrà lloc aquest dissabte 15 a les 19h a la Casa de Cultura i comptarà amb la presència de l’autor, Sergi Moyano, i dels periodistes xativins de RTVV Josep Lluís Fitó i Vicent Grau

Aquest dissabte 15 de novembre, i a les 19h, tindrà lloc a la Casa de Cultura de Xàtiva la projecció del documental “Fent memòria... RTVV”, organitzada per Compromís Xàtiva i que comptarà amb la presència de Sergi Moyano, un dels autors del documental, i dels periodistes de RTVV i coneguts xativins, Vicent Grau i Josep Lluís Fitó, que comentaran la seua experiència en RTVV.

El documentari "Fent memòria...RTVV" conta la història de Ràdio Televisió Valenciana, narrada per alguns dels seus extreballadors.Aquest documentari està fet amb la intenció de mantindre viva la flama de la lluita pel dret de tots els valencians i valencianes a tindre una ràdio i una televisió en la nostra llengua. I per a que el sector periodístic i audiovisual tinga un futur.
 

Segons expliquen els autors, “els que hem fet el documental hem estat passant, i seguim passant, el documentari per diferents localitats del territori valencià, per contar als ciutadans i ciutadanes què és i per què ha passat el tancament de la ràdio i la televisió públiques dels valencians.”
 Es tracta d'un treball fet per dos joves carcaixentins de 13 anys i gravat a la ciutat de València on allí parlen amb alguns dels extreballadors de la Ràdio i Televisió públiques valencianes. Esther Andrés feu de càmera, mentre l'altre jove Sergi Moyano exerceix d'entrevistador als distints presentadors de la ràdio i televisió que hi intervenen, com són Xelo Miralles, Frederic Ferri, Amàlia Sebastián, Genar Martí i Clara Castelló que expliquen amb detall què és el que va passar i per què, fent memòria de tots els anys de Ràdio Televisió Valenciana.
Compromís per Xàtiva
 
photo
 
next