Diari La Veu del País Valencià
Joan Gilabert presenta la seua candidatura a les primàries de Compromís Ontinyent
Joan Gilabert presenta la seua candidatura a les primàries de Compromís Ontinyent per encapçalar la llista al 2015
Segons deia en roda de premsa: ”Fa uns mesos quant vaig entrar com a regidor i portaveu de Compromís a l’ajuntament d’Ontinyent, ja vaig anunciar que només si tenia el suport del col·lectiu local en presentaria a les primàries per encapçalar la llista de Compromís a l’ajuntament d’Ontinyent per a les properes eleccions de maig del 2015.”
Gilabert continuava:”A la darrera assemblea del passat divendres Compromís per Ontinyent es va aprovar el reglament de primàries i des del dilluns 10 de novembre s’ha obert el període per fer les inscripcions al cens i la presentació de candidatures.”
Seguia: “He constatat un suport intern important, he constatat la possibilitat de crear un grup de treball cohesionat, il·lusionat i amb moltes ganes de treballar per Ontinyent i per la seua gent. Hui, vos informe, que presente la meu candidatura i ho faré amb els 5 avals que regula el reglament, 5 avals de 5 persones que representen la pluralitat del projecte i que a més en donen força per donar aquesta passa.”
Joan Gilabert donava a conèixer els seus 5 avals:
“En primer lloc conte amb l’aval de Rafa Portero, ex-alcalde d’Ontinyent, per a mi representa un suport inestimable, tot un exemple de coherència, honestedat i experiència.
En segon lloc conte amb l’aval de Robert Penades, un jove compromès, actiu, que sens dubte garanteix el futur del projecte.
En tercer lloc conte amb Fran Quesada, una part imprescindible d’aquest projecte compartit que es Compromís.
En quart lloc, m’avala Silvia Ureña, una incorporació recent al projecte, amb molta força i ganes per canviar i millorar aquesta societat.
I per últim, m’avala Josep Antoni Francés, un amic personal, un amic del projecte, una persona incombustible, que ha sabut estar sempre donant suport al projecte.
A totes i tots ells, els vull donar públicament les gràcies.”
Gilabert afegia: “Sempre he cregut més amb el treball en equip, que amb lideratges personals, és per això que per a mi era important tindre un suport intern clar per donar aquesta passa. A partir de hui treballaré per animar a companyes i companys a que donen el pas de presentar-se a les primàries per la llista, per tal de poder configurar un equip de treball cohesionat i amb les idees clares del que la ciutat d’Ontinyent necessita i del que Compromís pot i deu aportar.”
Finalment explicava que:” vull animar a totes les persones, que comparteixen els nostres valors, la nostra forma d’entendre la política, a participar d’aquest procés de primàries, un procés on entre totes i tots configurarem el millor equip per a gestionar la ciutat a partir del 2015, concloïa.”

Compromís per Ontinyent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa