El nou portal d'ofertes de treball del SERVEF, objecte d'un taller a Almussafes

28 febrer 2014 01:00h
GVAJobs.es, el portal d'ocupació de la Generalitat Valenciana, ha centrat l'acció d'orientació laboral del centre SERVEF d'ocupació de Silla, celebrada durant el matí de hui divendres dia 28, a Almussafes.
 
Un total de 15 veïns i veïnes desocupades de la localitat han participat en el curs, que s'ha impartit per part d'un tècnic especialitzat del SERVEF en l'aula d'informàtica del Centre Municipal de Persones Adultes.
 
El portal www.gvajobs.es és una bossa d'ocupació online, que connecta als desocupats de la Comunitat i a les empreses que busquen treballadors.

Des de les 9.30 i fins a les 13.30 hores, els participants en el taller pràctic i gratuït s'han familiaritzat amb l'ús general d'este gestor interactiu que acosta l'ocupació al ciutadà, adaptant-se al nou context interactiu i eliminant intermediaris o filtres que ralentitzen la busca d'ocupació. Els assistents s'han centrat, així mateix, de manera més conscienciosa en les claus per a la inscripció a ofertes de treball i cursos de formació, així com en el procés que s'ha de seguir per a la seua inscripció en el SERVEF, la renovació de la demanda o l'obtenció de certificats, entre altres opcions que brinda la pàgina web.
 
 
L'Agència de Desenrotllament Local d'Almussafes ha coordinat, junt amb el SERVEF de Silla, la realització d'este taller, del que es continuaren oferint noves edicions.

 
next