Diari La Veu del País Valencià
Aigües de Cullera talla l’aigua a 160 habitatges per un impagament de quatre anys
EFE / València

L’empresa ha assenyalat que l’impagament es perllonga des que es va dissoldre la Cooperativa de Propietaris Far del Mediterrani i ha anunciat que la suspensió del subministrament es durà a terme demà, a les 8:30 hores i es mantindrà provisionalment fins que es regularitze la situació.

Els rebuts impagats des de llavors, que comprenen l’aigua potable, el servei de clavegueram i la depuració (cànon de sanejament de la Generalitat) ascendeixen a una quantitat pròxima als 165.000 euros.

Durant aquest temps, Aigües de Cullera ha mantingut el servei, malgrat la importància creixent del deute, a l’espera que els propietaris de les aproximadament 160 vivendes de la urbanització oferiren alguna solució per a satisfer-la.

No obstant açò, tots els intents han sigut infructuosos i açò ha conduït a la decisió de suspendre el subministrament, prèvia autorització de l’Ajuntament de Cullera.



Els propietaris van ser advertits per última vegada fa quinze dies per Aigües de Cullera que se suspendria el servei si no oferien una solució per a saldar el deute i regularitzar el contracte.

Aigües de Cullera no exigeix cobrar en l’acte la quantitat completa, sinó trobar la fórmula perquè se salde de manera gradual i raonable per als usuaris.

Comparteix

Icona de pantalla completa