Deixadesa del PP en el paratge de la Magdalena

13 novembre 2014 01:00h
Compromís denuncia la deixadesa del PP en el paratge de la Magdalena
 
El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló ha lamentat que les comarques de Castelló no compten amb una brigada de prevenció de plagues, i ha responsabilitzat al PP de la tala d'un centenar d'arbres al paratge de la Magdalena.
 
El portaveu de Compromís a l'Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha declarat avui que “la deixadesa amb què el PP ha tractat el paratge de la Magdalena encara s'ha fet més palés després de conéixer-se que l'ERE de Vaersa va ocasionar que l'única brigada dedicada a combatre les plagues en la província de Castelló”.

El regidor de Compromís ha apuntat que “des del 28 de febrer de 2013 que les comarques de Castelló es van quedar sense cap brigada contra les plagues. Ara, justament avui, comença la tala d'un centenar de pins al paratge de la Magdalena, uns arbres que potser s'hagueren salvat amb una brigada de prevenció de plagues com la que va ser suprimida per les retallades al febrer de 2013”.

Enric Nomdedéu també ha lamentat que “en cap de les reunions del Consell de Participació del Paratge Natural de la Magdalena, on hi ha representació de l'Ajuntament i de la Conselleria, no s'haja tractat aquesta qüestió. Sembla evident la rellevància que li dóna el PP al paratge de la Magdalena, i també qui és el responsable directe de la tala d'aquest centenar d'arbres”.

Compromís per Castelló

photo
 
next