Diari La Veu del País Valencià
EUPV Xàtiva – Procés de participació ciutadana #PensarElDemà
ESQUERRA UNIDA ES REUNEIX AMB LES ASSOCIACIONS VEÏNALS I FESTES DE CARRER

El procés de participació ciutadana #PensarElDemà continua hui per conèixer de primera mà la realitat dels diferents barris

La realitat dels barris ha canviat amb la crisi, el trencament social també està afectant de diferent manera als diferents punts de la ciutat, i per això EU vol conèixer amb el procés participatiu #PensarElDemà aquesta realitat. A més, des del col·lectiu també s’han posat com a objectiu conèixer allò que funciona i allò que és millorable en les festes de carrer de la ciutat, unes festes que han d’ajudar necessàriament a la revitalització del nucli antic. L’encontre serà hui divendres a les 19:30 en la Casa de Cultura. L’acte està obert a qualsevol persona que vullga aportar idees o suggeriments respecte aquesta qüestió.

Des d’EU s’ha recordat que el procés de participació ciutadana #PensarElDemà ja ha tingut contacte amb els sectors de l’esport, empresariat, joventut, cultura i veïns associats. Aquestos encontres continuaran fins a febrer, quan tindrà lloc l’Assemblea Oberta #PensarElDemà.

Comparteix

Icona de pantalla completa