El divendres que ve, dia 21 de novembre celebrarem el II Sopar Estellés, una festa d’homenatge al nostre poeta més conegut i emblemàtic. Tal com vam fer l’any passat, la cita és al restaurant de l’hostal Savoy i hem concertat un menú a un preu mòdic: 12 €. Per a reservar plaça cal que ens envieu un correu electrònic a [email protected] a fi de poder fer-ne les previsions. El sopar es pagarà directament allí.

Enguany també hi haurà música en directe i audiovisual i conduiran l’acte els escriptors Mercé Climent i Francesc Gisbert. Algunes persones ja han manifestat el desig de participar en el recital de poesia, però cal que en siguem més perquè entre totes i tots fem possible una vetlada dinàmica i agradable. Us animem a participar-hi; només cal que trieu algun poema (d’Estellés, d’algun altre poeta o fins i tot vostre) i que ho comuniqueu al correu electrònic següent: [email protected] (Mercé Climent) a fi de coordinar-ne la lectura.

No cal dir que ens agradaria que el II Sopar Estellés tinguera una bona acceptació. L’any passat en vam ser 69, a vore si enguany ho superem o, com a mínim, ho igualem.

Us hi esperem!

Compromís per Alcoi

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa