Diari La Veu del País Valencià
El V Trofeu President de la Diputació de Castelló ja té cartell
RedactaVeu / Castelló

Les dificultats econòmiques han impedit que el trofeu es desenvolupe com a tal, amb eliminatòries prèvies i la corresponent final. Per aquest motiu s’ha optat per confeccionar dues partides independents però igualment atractives. “Vivim moments complicats a nivell econòmic i açò condiciona qualsevol activitat. Per açò vull agrair a Val Net l’esforç que ha realitzat per a acoblar-se a les circumstàncies. La important era que el trofeu no es perdera, a l’espera que arriben temps millors. Per aquest motiu hem canviat el format i es disputen dues partides independents”, ha explicat Luís Martínez.

La primera partida es jugarà el divendres dia 30 d’agost al trinquet de Vila-real. Més o menys a les 18.30 hores, Soro III i Javi s’enfrontaran a Miguel i Dani. I la segona tindrà lloc al trinquet de Borriana el dilluns 3 de setembre. En aquest cas s’anuncia a Soro III i Félix contra Álvaro i Dani, també a les 18.30 hores.

En l’explicació de la configuració de les partides, el directiu de l’entitat organitzadora ha assenyalat que “hem fet les dues partides amb la intenció que siguen les millors que es poden oferir hui en dia. Per aquest motiu apareixen pilotaris com Soro III, que és el dominador actual del trinquet, o l’onze vegades campió de l’Individual, Álvaro, al que se li donen especialment bé els trinquets de Castelló, o Miguel, que també ha estat campió del mà a mà. I fins i tot Dani, que és el número ú en la posició de mitger, encara que la seua participació està una mica en dubte perquè es troba lesionat”, comentava Alfredo Hernando.

Quant a la valoració del que fou primera figura i ara trinqueter de Vila-real, Pepe Mezquita ha mostrat la seua satisfacció per la qualitat de les confrontacions. “Les dues estan repletes de número ú i sols queda desitjar que juguen d’acord a la seua categoria i que els trinquets registren una gran entrada”, ha dit. I preguntat per un possible favorit, Mezquita creu saber cap a on s’inclinarà la càtedra. “Crec que li atorgarà el favoritisme a Soro III, almenys en la partida de Vila-real, ja que ara mateix és el número ú en la seua posició. I depenent del resultat de Vila-real, les apostes eixiran d’un o un altre costat en la segona partida de Borriana”, ha afegit.

L’últim a intervenir ha estat Soro III, en el seu cas per a valorar les dues partides. “Són molt atractives i es juguen en dos trinquets als quals sempre anem amb ganes ja que ens sentim molt volguts. Crec que es veurà un gran nivell i la gent podrà gaudir”, explicava el pilotari.

Comparteix

Icona de pantalla completa