Diari La Veu del País Valencià
ERPV – La indemnització del Castor
Arnau: la indemnització del Castor és una mostra més que l’Estat està al servei dels poderosos
La secretària General d’Esquerra Republicana del País Valencià, Núria Arnau ha denunciat el cobrament de l’indemnització del Castor per part de Florentino Pérez. Per a Arnau “que Florentino com a president de ACS (propietària del Projecte Cástor) cobre 1350 milions per provocar terratrèmols a les Terres del Sénia és una vergonya sense precedents”

Segons la dirigent republicana “és inaudit que s’indemnitze algú per posar en risc la seguretat de la població i el fet és encara més greu quan es cobren 1350 milions d’euros en temps rècord mentre el Govern Espanyol desballesta el benestar de la ciutadania. De fet, l’import de la indemnització és pràcticament el doble dels 776 milions d’euros d’inversions previstes per al País Valencià al projecte de pressupostos generals de l’Estat per a 2015”.

Arnau ha recordat que “des d’Esquerra Republicana portem denunciant des de l’any 2009 quan ho férem al Parlament Europeu els riscos del projecte Castor i demanant l’aturada del projecte. En lloc d’atendre als riscos i a les demandes de la població el Govern Espanyol ha triat una vegada més governar en la defensa dels interessos representats en la llotja del Santiago Bernabéu: aquesta és la seua única prioritat”.

Esquerra Republicana del País Valencià

Comparteix

Icona de pantalla completa