Diari La Veu del País Valencià
La Pobla Tornesa – Rutes de senderisme i cicloturisme
COMPROMÍS PER LA POBLA PROPOSA SENYALITZAR LES PISTES PER CREAR RUTES DE SENDERISME I CICLOTURISME EN EL MUNICIPI

El portaveu de Compromís a la Pobla, Juan Marco, diu que “l’objectiu és oferir valor afegit a l’entorn del municipi per consolidar el gran nombre de visitants de cap de setmana i generar major activitat econòmica”

La iniciativa, coordinada amb Compromís per Borriol, pretén ser el germen d’una futura xarxa supramunicipal de BTT i inclús d’un centre BTT pròxim al Desert

El portaveu del col·lectiu de Compromís per la Pobla Tornesa, Juan Marco, ha proposat el disseny i la senyalització de rutes de senderisme i cicloturisme per a “aprofitar al màxim possible les oportunitats que oferix l’entorn natural del nostre municipi, donar-lo a conéixer i consolidar així el turisme de cap de setmana que habitualment visita la localitat”. La proposta de Compromís inclou impulsar un o més esdeveniments anuals tant de BTT com de senderisme, per posar en valor els recorreguts. De fet, la iniciativa de Compromís podria ser el motor d’un projecte supramunicipal de major calat. “Els municipis del nostre entorn, que compartixen espais d’alt interés paisatgístic i natural com el Desert de les Palmes i les muntanyes de la Serra, podrien aprofitar-se d’este tipus de turisme i dissenyar una xarxa conjunta i inclús optar a participar en la Xarxa BTT de la Comunitat Valenciana i optar així a acollir un dels Centre BTT de la Conselleria de Turisme”, explica. “Esta iniciativa no sols serviria per a diversificar l’oferta d’oci i esport en el municipi, sinó per a dinamitzar l’economia en sectors tan importants com la restauració i els serveis en general”.

La proposta de Compromís en la Pobla compta amb el suport de col·lectius de Compromís en municipis veïns, com Borriol, que “considerem necessari donar un impuls a este turisme creixent d’esport millorant la nostra oferta”, explica el portaveu a Borriol, Silverio Tena.

Des de Compromís en la Pobla preveuen reunir-se amb col·lectius locals interessat en estos àmbits d’actuació, com a clubs de muntanya.., amb l’objectiu que aporten idees i propostes perquè el seu projecte nasca amb el major consens possible, obert a suggeriments i adaptat a les necessitats i idees dels amants d’este tipus d’esport en el municipi.

Compromís per Castelló

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa