Diari La Veu del País Valencià
Llíria dóna la benvinguda a les Falles 2014
Centenars de fallers assistixen a la Crida, acte que marca l’inici de les festes a la capital del Camp de Túria

El sabor de festa i l’olor de pólvora ja inunden els sentits de tots els llirians després de la Crida que anuncia les Falles de 2014. Un festeig que a la capital de la comarca del Camp del Túria està ja plenament consolidat en el seu calendari festiu.

Davant de Ca la Vila es va celebrar este acte amb la presència a l’escenari de l’alcalde Manuel Izquierdo, les falleres majors de la ciutat Elena Murgui i Paula Ortiz, amb les seues corts d’honor, la corporació municipal i la Junta Local Fallera.

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, va invitar, durant l’entrega de les claus de la ciutat, les dos falleres majors “i tots els fallers i visitants del nostre municipi a disfrutar amb gran alegria i intensitat d’estes festes tan importants per a nosaltres, ja que són el resultat del treball dels veïns que integren les sis falles de Llíria”.

Amb l’emoció a flor de pell, als fallers i falleres de Llíria, els queda per davant actes com la Missa de Sant Josep. El diumenge 9 de març tindrà lloc a les 18.00 hores el Tren Faller, que comptarà amb la participació de les sis comissions de Llíria. El dia 16 s’entregaran a la plaça Major els premis de les Falles. I el dia de Sant Josep, l’església de l’Assumpció acollirà l’ofrena de flors a la Mare de Déu.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa