Diari La Veu del País Valencià
Concurs per al disseny del logotip del Viver a Tavernes
L’Ajuntament de Tavernes, a través del Viver d’Empreses, ha convocat un concurs per al disseny del logotip del Viver
La Regidoria de Foment Local, entre les accions per a promoure i donar a conéixer el Viver d’Empreses de l’Ajuntament ha convocat un concurs de disseny del seu logotip.
El premi del concurs és una tauleta tàctil i està obert a qualsevol persona que estiga interessada a participar-hi. El logotip ha de ser adequat per a reproduir-lo en cartes, quartilles, sobres, targetes de visita, premsa escrita, panells informatius, pancartes, web, suports multimèdia, etc. i el termini de presentació d’originals acabarà el 30 d’abril de 2014.
El regidor de Foment Local, Josep Llàcer ha assenyalat que ”tenim un compromís amb el foment de l’emprenedoria a Tavernes, per això, des que vem iniciar el projecte, hem dut a terme diverses activitats per a estimular i fomentar l’esperit emprenedor. Fa uns mesos que hem obert el Viver d’Empreses i estem treballant de valent per a fer que aquest servei municipal siga útil per al ciutadà i es cree un ambient propici perquè tot aquell que tinga una idea de negoci a Tavernes la puga portar endavant. Anime tots aquells que hi estiguen interessats a participar en el concurs”
A més a més, la Regidoria de Foment Local ha destinat 3.500€ per a dotar els despatxos del Viver de mobiliari nou i de material informàtic i donar un millor servei als viveristes i usuaris de la preincubadora.
En breu s’hi habilitarà una sala multiusos per a organitzar accions formatives i es treballa en la signatura de nous convenis de col·laboració amb diverses entitats i organitzacions supramunicipals. També està previst dur a terme una setmana de portes obertes i s’ha elaborat una guia explicativa del Viver d’Empreses i dels serveis que ofereix.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa