El club de tenis Almussafes, campió en categoria veterans + 40 masculí

5 març 2014 01:00h
El club de tenis Almussafes, campió de la Comunitat Valenciana en categoria veterans + 40 masculí
 
Diumenge passat dia 2, els jugadors del Club de Tenis Almussafes, Marcos Altur (capità de l'equip), Robert, Juan, Miguel, Alex, M. Ribes, J. Altur i A. Ruiz, es van alçar amb la medalla d'or en la final del Campionat de la Comunitat Valenciana per equips en la categoria de veterans de més de 40 anys. En el seu debut en la primera divisió, els locals van superar per 5 a 1 a l'equip representant del C.T. Gandia, adjudicant-se la victòria en esta tercera edició del torneig.
 
El club de tenis Almussafes ha iniciat amb molt bon peu l'any 2014, ja que el seu equip de veterans de més de 40 anys s'ha proclamat vencedor en la final del Campionat per equips de la Comunitat Valenciana. La gesta la van aconseguir durant la passada jornada dominical, al véncer a un gran oponent, el C.T. Gandia, que finalment va concloure com a semifinalista del torneig.
 
Prèviament, els locals havien disputat l'eliminatòria amb un altre potent club, el C.T,. Teixereta d'Ibi (Alacant), a què van véncer per 6 a 3, assegurant-se l'ascens a la primera divisió de la categoria. Per la seua banda, l'equip rival de Gandia havia eliminat del quadro al C.T. Camp de Bixquert de Xàtiva per 6 a 3.
 
Gran final del campionat la que van disputar ambdós equips, encontrres dotats d'un elevat nivell que van ser lloats pel delegat Provincial de València de la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, Enrique Almudéver, en el moment de fer entrega de les medalles. 
 
Des del club de tenis Almussafes destaquen la gran qualitat esportiva dels jugadors de l'equip campió, els quals atresoren altres victòries prèvies, com l'ascens a la primera divisió en la categoria de veterans + 35 en el campionat absolut de la Comunitat Valenciana.
 
El seu debut en la nova categoria els ha fet enfrontar-se al Grup A, un dels més forts del quadro, vencent a clubs com el C.T. Torrent per 6 a 0, al Sporting C.T. Per 5 a 0 i al C.T. Saladar, per 5 a 1, contra el qual es va proclamar campió de grup.

    
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next