Diari La Veu del País Valencià
Taula redona a Canals sobre la violència de gènere
-Compromís per Canals commemora el dia internacional de la lluita contra la violència de gènere
-L’acte tindrà lloc el divendres 21 de novembre, a les 19.30 hores, a la seu del col·lectiu (av. València, 11)
El dia 25 de novembre es commemora a nivell internacional el dia contra la violència de gènere. Amb motiu d’aquesta data, Compromís per Canals ha organitzat un acte dirigit a tots els ciutadans per tractar aquest tema de gran rellevància social en l’actualitat.

L’acte se celebrarà el divendres 21 de novembre, a les 19.30 hores, a la seu del col·lectiu, i consistirà en una taula redona on participaran diverses membres de “Dones amb Compromís”, la comissió sectorial que s’encarrega d’estructurar i coordinar totes les accions de la Coalició Compromís en polítiques d’igualtat de gènere.

En la taula redona intervindran la treballadora social Marta Sorlí i la professora d’educació secundària Sònia Caparrós, les quals abordaran el tema de la violència de gènere des de les vessants social i educativa. Després de les intervencions s’obrirà un torn de paraula per escoltar els dubtes, propostes o inquietuds dels ciutadans al voltant d’aquest problema social.

Des de Compromís per Canals s’organitza aquest acte amb l’objectiu d’informar als ciutadans i alhora denunciar aquest greu problema que continua present en la nostra societat.

Compromís per canals

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa