Diari La Veu del País Valencià
Treballadors de l’Hotel Mas Camarena convoquen una vaga indefinida

RedactaVeu / València

El reiterat impagament de salaris i l’incompliment de l’acord signat amb l’empresa amb les dates de pagament, pel qual es va desconvocar una vaga prevista el passat mes de juliol, han fet que la situació siga insostenible.

CCOO explica que no és la primera vegada que en el Tribunal d’Arbitratge Laboral (TAL) s’arriba a un acord amb el compromís del pagament dels salaris, però la presència del mateix president de la cadena hotelera, Joan Gaspart, assegurant al Comitè d’empresa que aquesta vegada es compliria, va fer que els representants dels treballadors donaren un vot de confiança i desconvocaren la vaga prevista per a tots els hotels Husa de València.

A dia d’hui, els 23 treballadors de l’Hotel Mas Camarena segueixen sense cobrar la totalitat de les seues nòmines corresponents als mesos de maig, juny i juliol. En vista de la situació, en breu se sumarà el mes d’agost.

Els treballadors han decidit dur a terme aquesta acció de pressió davant les perllongades mentides i la falta d’explicacions.

Comparteix

Icona de pantalla completa