Diari La Veu del País Valencià
La repercussió del tancament de RTVV a debat este dijous a Tavernes
La Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acull este pròxim dijous 6 de març una taula redona per a abordar els efectes i la repercussió del tancament de Ràdio Televisió Valenciana

Este dijous 6 de març, a les 19:30 hores i en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna, hi haurà una taula redona per a tractar les repercussions en la societat valenciana del tancament de la radiotelevisió pública valenciana.

La taula redona comptarà amb representants de RTVV vinculats directament a la Valldigna, cas de la presentadora de Canal Nou, Rosa Brines, una de les primeres cares que els valencians van conèixer en els inicis de la posada en marxa del projecte de la radiotelevisió pública. Rosa Brines és natural de Simat de la Valldigna.

Cartell anunciador
Hi seran també presents el periodista, Xavier Alberola, natural de Tavernes, i cara coneguda de les retransmissions esportives i de pilota valenciana. De Tavernes també és natural un altre dels membres de la taula redona, el periodista de Nou Ràdio, Vicent Mifsud, que, a més, és el president del comité d’empresa de RTVV.

L’altre component de la taula serà l’operador de so de Nou Ràdio i natural de Benifairó de la Valldigna, Òscar Pellicer.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa