Música i humor este cap de setmana a Tavernes de la Valldigna

6 març 2014 01:00h
-
Música i humor este cap de setmana en la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna
 
Junt amb l’activitat de les comissions falleres de la ciutat, els veïns i visitants podran gaudir del bon humor de Dos pal sac i d’un concert d’arpa, clarinet, piano i violí, el divendres 7 i el dissabte 8, respectivament, en la Casa de la Cultura.
 
Este divendres 7 de març, en l’escenari de la Casa de la Cultura, a les 22 hores, tindrem l’oportunitat de gaudir amb una bona mostra d’humor inclassificable a càrrec de dos mestres en el camp de les cançons, de les dites, narracions i acudits, Vicent Cortés i Llorenç Giménez, coneguts de sobra en l’àmbit cultural i que, junts, prometen fer passar una bona estona als assistents.
 
Dos pal sac adverteixen que el seu espectacle Candinaxis, de regadiu i de secà, pot tindre gràcia. Serà en l’escenari de la Casa de la Cultura, un nou punt de vista per als espectadors que habitualment solen mirar des de les butaques. L’entrada té un preu de 3,5 euros.
 
La regidora de Cultura, Pilar Altur, convida “a gaudir amb els espectacles de nivell que oferim als nostres veïns, ja que segur que s’ho passaran d’allò més bé. Humor i música per a compartir amb els amics i familiars, i per a commemorar el Dia de la Dona. Una data que hui més que mai cal celebrar i reivindicar, atenent el moment especialment delicat que patim les dones, perquè ens estan suprimint drets i llibertats fonamentals”.
 
I el dissabte dia 8 de març, en commemoració del Dia de la Dona, la Casa de la Cultura acollirà un concert de cambra a les 20 hores. L’obra de la compositora francesa Ida Gotkovsky serà interpretada pels estudiants de l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). A més, el concert també inclourà obres d’altres compositors com ara Martinü, Messager i Ravel. Els intèrprets són Helena Garreta (arpa), Itxaso Sáinz de la Maza (piano), Pablo Kirschner (violí) i Jaume Sancho (clarinet). L’entrada és gratuïta.

photo  
 
next