Les dones, protagonistes a Almussafes

6 març 2014 01:00h
Demà divendres dia 7, la Regidoria de la Dona d'Almussafes clausurarà oficialment el programa d'actes reivindicatius del Dia Internacional de la Dona amb un sopar de germandat que reunirà a 450 dones a la localitat. L'agenda de 2014 destaca per la fusió d'activitats en què el teatre, el cine, l'esport, l'oci i la formació estan assegurades.
 
Una màster class de balls llatins i biodansa i l'espectacle teatral “Indignada Pérez Cabaret Xou” són els dos actes programats per a la jornada commemorativa de hui dijous a Almussafes. En este sentit, el pavelló poliesportiu acollirà a més de mig centenar de dones, entre les 18 i les 19 hores de hui, en una trobada esportiva de ball i exercicis aeròbics, impartida per dos monitores professionals.
 
Així mateix, a partir de les 22 hores, la comèdia cabaret “Indignada Pérez Cabaret Xou” divertirà a les espectadores que es donen cita en la sala d'actes del Centre Cultural. En esta obra, l'actriu María Juan donarà vida a quatre dones atípiques i molt diferents entre si que intentaran sobreviure a un món boig i absurd.
 
La Setmana de la Dona del 2014 es despedirà demà divendres amb la concentració i la lectura del manifest reivindicatiu del Dia 8 de març, que se celebrarà a les 12.30 hores enfront de la Casa Consistorial i, a la nit, el col·lectiu de dones es donarà cita en l'acte més multitudinari de la commemoració: el sopar de la dona. L'edil delegada, Elia Alepuz, i l'alcalde, Albert Girona, presidiran l'acte oficial, que congregarà a 450 dones del municipi.
 
“Estic satisfeta de la resposta que, una vegada més, ens han brindat les dones d'Almussafes en els diferents actes socials, culturals i d'oci programats, amb l'objectiu de reflexionar sobre els avanços aconseguits i sobre tots els reptes que encara ens queden per superar, a més d'exalçar la lluita pels drets de la dona duta a terme per dones comunes”, explica la regidora.

 
next