Diari La Veu del País Valencià
Torrent – L’enquesta d’opinió que ha pagat amb els nostres diners ha de ser pública
Compromís exigeix que Alcadia faça pública l’”enquesta d’opinió” que ha pagat amb els nostres diners

Beguer: “La ciutadania hauria de ser coneixedora del contingut d’aquestes enquestes, quin és el seu objectiu i els treballs facturats”.

Compromís per Torrent, mitjançant el seu portaveu Vicent Beguer, ha presentat per Registre d’Entrada de l’Ajuntament una sol·licitud en la que demana a l’Alcaldessa informació sobre el contingut d’una enquesta d’opinió encarregada pel govern municipal mitjançant un contracte de 21.755’80€, iva inclòs.

En concret, el Decret, pel qual s’autoritza aquesta despesa, va ser signat per l’Alcaldessa Folgado el dia 27 de maig de 2014, al qual se li donava al contractista un termini de 15 dies hàbils, comptant a partir de la notificació del decret, perquè aportara la documentació corresponent.

Beguer ha explicat que “l’Estudi d’Opinió” s’encarrega a una coneguda empresa que realitza enquestes electorals i diferents sondejos d’opinió, i que la informació que es puga desprendre de la mateixa no és patrimoni exclusiu del govern, sinó de la ciutadania i les empreses de Torrent, que són els que realment sostenen amb els seus impostos l’Ajuntament.

En aquest sentit, des de Compromís s’ha demanat la còpia del contracte, de la factura emesa, així com de la totalitat de l’enquesta d’opinió i el seu anàlisi posterior, tasques per les que s’ha pagat l’empresa adjudicatària.

Finalment, Beguer ha reclamat que, independentment que la informació es lliure al seu grup municipal, el govern del PP publique íntegrament aquest “Estudi” en la plana web de l’Ajuntament, perquè “la transparència ha de ser l’estat natural de la política i no una mèrit a guanyar-se de cara a la ciutadania”.

Compromís per Torrent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa