Diari La Veu del País Valencià
Este dissabte arriba el II Camp a Través a la zona dels Sequers de Tavernes
La zona dels Sequers de Tavernes de la Valldigna acull este dissabte 8 de març, a partir de les 11:30 hores, la segona edició del Camp a Través del curs escolar 2013-2014.

Dins de les activitats de l’esport extraescolar, una de les que té més seguidors és esta, en què participen tots els centres educatius de la ciutat: Alfàndec, Sant Miquel, Magraner, San José Patronat, HHDC i Divina Aurora.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha animat “tots els xiquets a participar en el II Camp a Través d’este dissabte, alhora que vull donar les gràcies a tots els que han treballat perquè esta activitat esdevinga un èxit. Des de l’Ajuntament de Tavernes i la Regidoria d’Esports reafirmem el nostre compromís amb el foment de l’esport i la promoció en l’àmbit escolar, perquè tots els xiquets de la nostra localitat practiquen activament l’esport com una forma de vida saludable”.

L’horari de les curses és el següent:

11:30 h. Aleví masculí, amb una distància de 1.200 metres.
11:45 h. Aleví femení. 1200 m.
12 h. Benjamí masculí. 800 m.
12 h. Benjamí femení. 800 m.
12:25 h. Prebenjamí masculí. 500 m.
12:35 h. Prebenjamí femení. 500 m.
12:45 h. Infantil 5 anys (escola de jocs). 500 m.

Tots els participants rebran una medalla i els tres primers classificats de cada una de les categories rebran un trofeu, que recolliran en acabar les curses. Hi col·laboren la Diputació de València, Policia Local, Creu Roja, Club Atletisme la Valldigna i les empreses Sala Gandia, Lanjarón i Atmosfera Sport.

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa