Diari La Veu del País Valencià
La realitat de la dona equatoriana en una xarrada a Picassent
XARRADA “LA SITUACIÓ DE LA DONA AL PAUTE (EQUADOR)”

Patricia Chocho i Melina Rojas, representants de la Mancomunitat de la Cuenca Media Baja del Río Paute, mostren la realitat de la dona equatoriana en una xarrada que dóna inici a les activitats al voltant del 8 de març, Dia internacional de les Dones.

La campanya Totes juntes, organitzada per la Regidoria d’Igualtat per commemorar el 8 de març, Dia internacional de les Dones, es va iniciar ahir per la vesprada amb la xarrada “ La realitat de la dona a Paute (Equador)” i va estar impartida per dos representants de la Mancomunitat de la Cuenca Media Baja del Río Paute, dintre de la Campanya Ser Dona al Sud, del Fons valencià per la Solidaritat.

Les persones assistents, van atendre i escoltar les dificultats que la dona troba a nivell social, cultural i també polític per ser visible a la societat equatoriana

Finalitzada l’exposició de les ponents es va obrir un torn de preguntes en el que les dones assistents mostraren les seues opinions centrades, majoritàriament, en la necessitat de formació i canvi de models per que les noves generacions puguen viure en una societat més igualitària.

Abans de la xarrada, les assistents foren rebudes pel Regidor de Solidaritat, qui els va explicar l’estructura i el funcionament de la seua àrea així com les necessitats d’atenció del servei. Posteriorment, compartiren una estona amb les dones que participen dels tallers d’informàtica i de moviment expressiu de la Regidoria d’Igualtat. El grup va fer una exhibició de les activitats que realitzen al taller.

Ajuntament de Picassent

photo

Comparteix

Icona de pantalla completa