Diari La Veu del País Valencià
La privatització de les ressonàncies magnètiques, una ruïna per a les finances públiques
RedactaVeu / València

“És una immoralitat que passe tot açò mentre es retalla el pressupost en sanitat, es privatitza, s’introdueix el copagament sanitari, es redueix el llistat de medicaments del servei públic o es deixa fora del sistema l’atenció les persones sense papers”, ha manifestat Torró, que també ha assenyalat que la mateixa Conselleria “no hauria d’haver tolerat que es presentara una auditoria en la qual una tercera part de la contractació no estava auditada”.

La formació ja va anunciar que demanarà la compareixença del conseller Moragues en Les Corts per a explicar el cost de les ressonàncies.

Esquerra Unida ha vingut denunciant des de fa anys que la privatització de les ressonàncies magnètiques constitueix un autèntic lucre per a negocis privats i una ruïna per a les finances públiques, al mateix temps que ha vingut exigint la tornada d’aquestes proves a la sanitat pública. “La Conselleria intenta justificar el que és injustificable”, afegeix Torró.

“El conseller Llombart està obligat a comparéixer i donar explicacions tant del procés privatitzador de les ressonàncies com de la nefasta gestió que s’hi ha fet durant aquests anys”, ha declarat el portaveu adjunt, que considera que la Conselleria de Sanitat demostra una “gestió ineficient i un tracte de favor a les concessionàries”.

Comparteix

Icona de pantalla completa