EU demana una comissió d’investigació sobre la Plaça de Bous de Xàtiva

La Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia valencià ha detectat, suposadament, ‘greus irregularitats’

RedactaVeu / Xàtiva
 
Per a la formació d’esquerres, aquesta comissió d’investigació municipal on estarien representats tots el partits polítics amb representació a la ciutat, és necessària perquè l’equip de govern “ens explique els motius reals pels quals sempre ens han justificat els sobrecostos d’una obra que ha ascendit a 14 milions d’euros quan en un principi tenia com a punt de partida 6 milions d’euros. Cal recordar que tot i això l’obra no està finalitzada”.
 
Tanmateix, Miquel Lorente ha assenyalat que aquesta comissió “també ha d’explicar quina relació existia entre el tècnic que suposadament ha comés importantíssimes irregularitats en l’esmentada obra i els càrrecs polítics dels quals depenia aquest”.
 
“Si Rus no es posa al capdavant de les investigacions municipals sobre aquest cas pot acabar sent un molt mal auguri per al mateix alcalde”, segons EU.
 
Finalment des de la coalició d’esquerres s’ha assenyalat que “estem davant d’un assumpte municipal de primera magnitud i com a tal s’ha de tractar pel consistori, ja que el jutjat d’Instrucció número 1 de Xàtiva investigarà a instàncies de la mateixa Fiscalia, les suposades greus irregularitats denunciades sobre les obres de la coberta de la plaça de bous i que semblen ben fonamentades i documentades”.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat