Diari La Veu del País Valencià
Les tempestes deixen aquesta matinada 39 litres/m2 a Llíria
EFE / València

Segons el Centre de Coordinació d’Emergències, en les últimes quatre hores s’han mesurat 31,6 litres per metre quadrat a Domenyo, 21 litres a l’embassament de Loriguilla i 14,2 en l’embassament de Benagéber.

A més, a la ciutat de València s’han registrat aquesta nit 16 litres per metre quadrat, i a la zona del Port de València, al voltant de 3 litres, mentre que en els comarques del Nord les pluges han sigut molt escasses, entre un i dos litres per metre quadrat.

Les fonts de la CEE han informat que, a conseqüència de les pluges, ha caigut una teulada a Xestalgar, sense danys personals, i s’han hagut de fer reduccions a les localitats de Museros i Xestalgar.

A més, la carretera CV-377 (Xestalgar-Bugarra) presenta despreniments de pedres als termes de Nàquera, Bétera i Benissanó i s’ha acumulat bastant aigua a la calçada amb el risc d’entrar en baixos.

Segons Emergències, aquesta nit la tempesta ha travessat d’oest a est pel nord de les comarques centrals amb bastant aparell elèctric.

Aemet preveu que hui seguisca el temps inestable i que continue el cel molt nuvolós, amb possibilitat de ruixats, que poden ser localment forts o molt forts i amb tempesta, més probables al litoral del Golf de València.

Els vents seran hui fluixos, predominat el component est i les temperatures màximes patiran un lleuger a moderat descens.

Comparteix

Icona de pantalla completa