Diari La Veu del País Valencià
PSPV i Compromís, enfrontats pel Parador de Morella
RedactaVeu / Morella

El regidor de governació i portaveu socialista de l’Ajuntament de Morella, Ernest Blanch, ha eixit al pas de les declaracions de la diputada autonòmica de Compromís, Mònica Oltra, que “injustificadament” tractava de fer responsable l’Ajuntament de Morella dels retards del Parador de Morella.

“Les paraules d’Oltra, sobre el Parador, demostren que no sap de què parla i de poc o res ens ajuden que es reprenguen les obres aturades pel govern del PP”, lamenten des de les files socialistes.

“No és la primera vegada que el grup polític que sustenta la senyora Oltra en Les Corts Valencianes fa interpel·lacions o proposicions sobre el Parador, o sobre altres temes de Morella com el col·legi de primària basant-se en elements que manquen de veracitat per a poder utilitzar-los i tractar de convertir una obra tan important per al futur dels morellans i de la comarca en un arma de caràcter partidista per a criticar al govern socialista i al seu anterior alcalde, Ximo Puig”, assenyalen des del PSPV.

En aquesta ocasió, la diputada Oltra ha qualificat l’acció municipal “d’empastres” i que si no fóra per l’acció municipal, el Parador ja estaria acabat, ignorant que les obres d’aquest ja portaven dos anys en marxa i que s’han aturat no per una qüestió tècnica, sinó per una decisió política, la del Govern del Partit Popular al 2012, al qual ara, sembla que vol donar cobertura.

Les exigències de nous plantejaments, fer-lo en un altre lloc, i “la desinformació sobre el tema d’Oltra, no ajuden gaire perquè es reprenguen les obres. Si alguna administració hi ha poc que recriminar-li, en l’endarreriment del projecte del Parador, és l’Ajuntament de Morella”.

Segons senyala el portaveu socialista, Ernest Blanch, “l’Ajuntament de Morella porta des de l’any 2002 treballant en favor del Parador de Morella perquè fóra una realitat, només promesa durant els governs del PP fins al 2004, i després projectada com cal, pressupostada i iniciada amb els governs socialistes de Jose Luis Rodríguez Zapatero fins l’arribada del govern de Mariano Rajoy, que amb l’obra de construcció i rehabilitació del Convent de Sant Francesc adjudicada, va aturar les obres”.

Comparteix

Icona de pantalla completa