El Registre Civil de Quart de Poblet no pot tramitar partides de naixement prèvies a 2007

CSI-F denuncia que per problemes informàtics s’impedeix atendre a centenars d’usuaris
21 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / Quart de Poblet

El Registre Civil de Quart de Poblet està ʹbloquejatʹ a causa de l’acumulació de diverses deficiències. Així ho ha denunciat la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) que assegura que el Registre no pot lliurar documentació per escrit per tenir la impressora desbaratada des de fa dues setmanes. A més, els treballadors tampoc poden accedir a les dades de partides de naixement anteriors a 2007 ni obrir els documents de nacionalitats per problemes informàtics.

A aquestes qüestions s’afegeix una tercera que afecta a tots els registres civils. Els treballadors no poden obrir, per una incompatibilitat informàtica, la documentació de nacionalitats que els envia el Col·legi de Registradors, encarregat ara, després de la signatura d'un conveni amb el Ministeri de Justícia, de digitalitzar els expedients de nacionalitat per residència.

El sindicat CSI-F reclama tant al citat Ministeri de Justícia com a la Conselleria de Justícia i Governació que esmenen, com més prompte millor, els problemes acumulats en el Registre Civil de Quart, perquè cada dia acudeix al voltant d'un centenar de ciutadans a realitzar tot tipus de tràmits.

next