Diari La Veu del País Valencià
Preemergència per pluges intenses a els comarques del Sud
EFE / València

A l’interior de les comarques del Sud, en els comarques centrals i en el sud dels comarques del Nord, es poden registrar tempestes i precipitacions de fins a 25 litres per metre quadrat en una hora, segons Aemet.

La previsió de hui anuncia cel nuvolós o molt nuvolós, amb ruixats dispersos moderats que poden ser localment forts i amb tempesta. Davant aquesta situació, el Centre d’Emergències ha activat el Pla Especial davant el Risc d’Inundacions per als municipis afectats.

A més, manté contacte amb els ajuntaments i organismes d’emergència per a coordinar els recursos necessaris en cas que es produïsquen incidents per les pluges intenses.

Les tempestes deixen aquesta matinada més d’un miler de llamps

Les tempestes registrades aquesta matinada, principalment en el sud del País Valencià, han causat la caiguda de més d’un miler de llamps i pluges intenses a Torrevella i Santa Pola.

Segons el Centre d’Emergències de la Generalitat, sobre les 5.30 hores de hui ha plogut intensament a Torrevella i Santa Pola encara que no s’han registrat incidents rellevants.

La tempesta amb intens aparell elèctric es va iniciar en la zona del Cap de la Nau i s’ha estès per la costa cap al sud, encara que la major part de les precipitacions han caigut en el mar.

Comparteix

Icona de pantalla completa