Diari La Veu del País Valencià
Militants de NNGG de Vila-real també posaren amb una bandera feixista

RedactaVeu / València.

En relació a les noves fotografies de militants de NNGG de Vila-Real amb banderes feixistes, EUPV ha publicat en el diari Levante-EMV, a través del diputat Lluís Torró que ha manifestat que “és intolerable que continue aquest degoteig constant de militants joves del Partit Popular mostrant ensenyes anticonstitucionals i de caire feixista”.

Des d’EUPV “exigim de forma immediata que el mateix partit prenga les mesures adients per a tallar aquesta situació que és absolutament intolerable i que no s’hauria de permetre sota cap concepte”.

“Si el Partit Popular és, com diuen els seus dirigents, realment un partit democràtic, ha d’acabar de forma immediata amb aquesta situació prenent les mesures que calguen i obrint els expedients necessaris de caràcter disciplinari”, recalca.

PSPV: “Açò sembla no tenir fi i comença a apuntar a un greu problema ideològic en el si de Noves Generacions”

El diputat socialista en Les Corts i secretari d’Acció Electoral del PSPV, Víctor Sahuquillo, ha assenyalat que “en el PP tenen un greu problema amb la seua organització juvenil perquè Noves Generacions ha demostrat que té un problema ideològic, ja que el franquisme corre amb facilitat per les seues venes”.

D’aquesta manera, ha lamentat que “amb la nova fotografia d’una dirigent de Vila-real amb la bandera franquista, ja són cinc els casos de dirigents juvenils del PP en actes d’apologia feixista”.

Per açò, el dirigent socialista ha criticat que “açò sembla no tenir fi i comença a apuntar a un greu problema ideològic en el si de Noves Generacions” i ha afegit que aquests “casos d’intolerància són inacceptables.

Publicació del diairi Levante-EMV

Comparteix

Icona de pantalla completa