Diari La Veu del País Valencià
Les proves de cotxes a l’Aeroport de Castelló es feren sense permís previ
Redactaveu / Castelló

La diputada del PSPV en Les Corts, Mª José Salvador, ha assegurat que “l’informe tècnic de les proves de cotxes demostra que Carlos Fabra va fer de l’aeroport el seu cortijo particular” perquè, segons ha denunciat, “pel que sembla la prova dels cotxes de carreres a l’Aeroport de Castelló es va realitzar sense cap tipus de permís previ”.

En aquest sentit, ha explicat que l’informe tècnic, al qual ha tingut accés la diputada socialista, “probablement es va realitzar després que el PSPV denunciara l’entrenament d’aquests cotxes de carreres el passat 21 de gener”, ja que, segons ha apuntat, “en un dels paràgrafs s’intenta justificar i respondre unes crítiques que no s’havien produït en aqueix moment”.

Per a Salvador, “el tècnic assegura que no és estrany que es realitzen aquests assajos en pistes com la de Castelló quan suposadament ningú havia dit res sobre açò perquè encara es desconeixien els fets”. És més, ha recordat que “ni el conseller d’Economia ni el mateix president Alberto Fabra tenien cap coneixement sobre aquest tipus d’entrenaments”.

No obstant açò, Salvador ha destacat que “no és d’estranyar la completa descoordinació del Consell, ja que, el tècnic que signa l’informe és de la mateixa unitat d’Aerocas i, per tant, ho estan autoritzant a ells mateixos”.

D’aquesta manera, ha recordat que van ser els diputats socialistes els qui van alertar de la presència de cotxes de carreres a les pistes de l’aeroport quan visitaven les instal·lacions de l’Aeroport de Castelló durant unes Jornades Interparlamentàries del PSPV.

Una situació que han qualificat en reiterades ocasions com “rocambolesca” perquè “aquest aeroport ha costat més de 150 milions d’euros, porta dos anys inaugurat i el Consell ha sigut incapaç d’engegar-lo; però, no obstant açò, sembla que manipulen autoritzacions d’entrenaments perquè a les pistes circulen cotxes de carreres mentre ningú dóna explicacions sobre el succeït”.

Comparteix

Icona de pantalla completa