Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament d’Onil es nega a col·laborar en el 1r Aplec de la Mariola
Lídia Vila / AraMultimèdia / Onil

Els nacionalistes afirmen que aquesta negativa no és més que una mostra de la “dèria persecutòria (del PP) cap als moviments cívics i culturals que defineixen els nostres valors com a poble”.

Tono Esteve, regidor i portaveu de Compromís al poble de la Foia, afirma que “aquest rebuig cultural cap al nostre poble, deixa clares les preferències del PP. No els falten diners del poble per a pagar deutes creats per ells o convidar a sopar els seus amics, però no en tenen a l’hora de col·laborar en encontres que sols pretenen mostrar la riquesa i diversitat de la nostra comarca”.

Per als nacionalistes, l’Aplec de la Mariola serà “una oportunitat única de mostrar la unió econòmica, cultural, personal, festiva i històrica dels pobles de la Mariola”. A més, asseguren que aquesta negativa demostra, a parer seu, la nul·la visió comarcal i estratègica dels populars.

“Amb açò esperem que el PP rectifique i ajude, en la mesura del possible, a impulsar aquesta trobada anual que, sense cap ànim de lucre, a través d’associacions i amb ajuda dels nostres joves, intenta projectar la nostra cultura”, declara Tono Esteve.

Comparteix

Icona de pantalla completa